Články

vloženo: 12.08.2007

Nový hrozenkov a Pulčín , fotil Lumír Drápal

Jeden červencový víkend jsme se se sestrou, Simčou a Lumírem vydali na Nový Hrozenkov zaskákat trochu do vody a nejlépe se i něco nového naučit. Ještě jsem tam nikdy neskákal, tak sem byl zvědav, jaké budou dopady do vody bez bublinek, na které jsem byl zvyklý ze Štítů.
Musím říct, že na to, že je celý areálek ,čítající několik jibů, dvě odrazové rampy, trampolíny a altánek postaven z vlastních prostředků, je dost vymazlený. Lukin tady mladým vytvořil dobrou alternativu na místo chlastání v hospodě. :-)
Když jsme přijeli, místní partička už tam byla. Mě se ségrou se do vody moc nechtělo, ale Simča se s tím nebabrala. lehká rozcvička a už byla v neoprénu nahoře na rozjezdu. Sem docela cuměl. Po nějaké době sem se rozhoupal já. vylezl nahoru, dal pár skoků. zjistil jsem, že co sem dával dřív, dám i teď a že dneska se ani nic nového nenaučím. pak se mi zlomily lyže, takže asi po 5 skocích jsem to zabalil. Neoprén si vzala sestra. ta začala zkoušet 360, ale ne a ne to tam padnout. Pak jí Lukin poradil, ať zkusí točit na druhou stranu. Myslím, že snad hned první skok to tam vrátila. jak jednodnouduché řešení :-) dokonce to postupně zkoušela i grabovat. Simča ještě pořád neúnavně pilovala Lincolny. Lumír všechno cvakal a udělal spoustu krásných fotek.

Když bylo po všem, pomalu jsme to sbalili a jeli se opít do hospody na Pulčín, protože další den jsme chtěli v tamním okolí vylézt pár skalek. Pokud někdo lezete, doporučuju moravské pískovce a jako záchytný bod tuhle trampsko-lezeckou hospodu. Je z ní skvělý výhled, protože vesnička Pulčín je na kopci a navíc má neopakovatelnou atmosféru.
Ráno jsme dali pár cest, já jsem v nových lezečkách trpěl a ani holkám se nějak extra moc lézt nechtělo, tak jsme to v poledne zabalili.


 

Foto

  • Simča Hrstková
    Simča Hrstková
  • Lukin
    Lukin
  • Sabina kaletová
    Sabina kaletová
  • Sabina
    Sabina
  • Sabina
    Sabina
  • Simča
    Simča
  • Simča na trampolíně
    Simča na trampolíně
  • výhled z hospody v Pulčíně
    výhled z hospody v Pulčíně

K tomuto článku nejsou doposud žádné příspěvky.


Zanechat příspěvek

CAPTCHA

Partneři